Crisisoefening 2 november 2017 (gemeente)

Geachte beheerders Whatsapp groepen,

Via deze weg wil ik u op de hoogte stellen van een crisisoefening op 2 november a.s. van 18.30 tot 19.30 uur op het Raadhuisplein te Mook. De oefening is bedoeld om bewoners van onze gemeente een inkijkje te geven van de werkzaamheden die de gemeente verricht tijdens een crisis of ramp. Iedereen weet welke werkzaamheden de brandweer, politie en ambulance verrichten tijdens een crisis of ramp maar de werkzaamheden van de gemeente zijn bij een breder publiek niet bekend.
Door middel van een voorbereide scene wordt een kijkje gegeven in de taken van de gemeente.
Ik wil u verzoeken om onderstaand berichtje door te sturen naar uw whatsapp leden zodat zij aanwezig kunnen zijn bij deze crisisoefening.
Alvast hartelijke bedankt voor uw medewerking.

Marian Dinnissen

 

“Ongeluk” op het Raadhuisplein

Er zal op 2 november om 18.30 uur een “ongeluk” gebeuren op het Raadhuisplein. Naast de inzet van de brandweer, politie en ambulance is er aandacht voor de rol van de gemeente tijdens een calamiteit.

 

Spreker aanwezig

Tijdens de oefening is er een spreker aanwezig die uitleg geeft over wat er gebeurt en iets vertelt over de rol van de gemeente. Ook is er op een beeldscherm een aantal interviews te zien met de ambtenaren die een rol hebben tijdens een crisis.

 

U bent welkom

U wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De oefening wordt gehouden op het Raadhuisplein van 18.30 uur tot 19.30 uur.

 

Met vriendelijke groet,
Marian Dinnissen

AOV en APV | Gemeente Mook en Middelaar | Staf || Bezoekadres: Raadhuisplein 6 | 6585 AP Mook | Email: gemeente@mookenmiddelaar.nl |
Telefoon: gemeente Mook en Middelaar 024-6969111 (ma en wo) – gemeente Gennep 0485-494288 (di en do). Op vrijdagen niet aanwezig.

 

Oproep: verslaglegging

Wie maakt hiervan een verslag (met foto’s / video) van deze oefening om hier te publiceren?