Beheerder

 

Beheerder worden, wat houdt dat in?

 

Als u beheerder zou willen worden voor uw buurt, dan wijzigen wij uw status van deelnemer van de WhatsApp-groep voor uw buurt in die van beheerder. U kunt dan voortaan anderen lid van de groep maken of uit de groep verwijderen.

U wordt tevens als lid toegevoegd aan de aparte WhatsApp-groep die wij voor alle beheerders van WABP-Molenhoek in het leven geroepen hebben en waarmee wij snel met elkaar informatie kunnen uitwisselen en zaken met elkaar kunnen afstemmen. Ook de wijkagent van de gemeente Mook en Middelaar is lid van deze groep.

 

Als beheerder van uw groep, krijgt u automatisch van iedere aanmelding op onze website een e-mail met de gegevens van degene die zich voor uw groep aanmeldt.

 

Uw taken als beheerder van uw groep bestaan eruit, dat u:

 

  • het 06-nummer van nieuwe aanmeldingen aan uw WhatsApp-groep toevoegt;
  • bij misbruik van de WhatsApp-groep de betreffende deelnemer daarop aanspreekt;
  • bij herhaald misbruik de betreffende deelnemer uit de groep verwijdert;
  • relevante info uit de aparte beheerders WABP-Molenhoek-groep in uw groep deelt;
  • wijzigingen in de gegevens (bijv. een nieuw 06-nummer) van uw deelnemers in de groep verwerkt;
  • contact onderhoudt en deelneemt aan overleg met uw medebeheerders van WABP Molenhoek.

 

Hoe het toevoegen van een nieuwe deelnemer gaat, ziet u hier. De website van WhatsApp laat ook zien hoe het toevoegen of verwijderen in zijn werk gaat: whatsapp.com/faq/nl/

 

Tot slot, uw groep is reeds door ons gecreeerd. Daardoor is ook altijd tenminste een van de andere beheerders van WABP Molenhoek medebeheerder van uw groep en kan in voorkomende gevallen (vakantie, ziekte of ongeval) als backup invallen.

 

Wij hopen dat het bovenstaande u laat zien dat u zich niet hoeft laten afschrikken om beheerder te worden voor de WABP-groep voor uw buurt. Via het contactformulier kunt u zich aanmelden.